Jump to content

Alimentacija pomoć!


pokica

Preporučene objave

U 8 mjesecu 2010.godine sam završila školu,no neki dan sam dobila tuzbu od oca za prekid alimentacijeee,tuzio me od 1.9.2011.do 1.9.2012 godine da mu se vrate ti novci...mene sada zanimaa jeli on u prednosti za dobitak spora na sudu ili ja? Hvala na odgovoru

uređeno: od Mrljavac
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako niste nastavili skolovanje i ako ste sposobni za rad Vas otac vise nije trebao placati alimentaciju. Koliko vidim tuzio Vas je za kraci period od ovog kad su nastale gore navedene okolnosti. U svakom slucaju negdje se dogodio propust, to nek Vam bude glavni argument na sudu i to da niste znali da Vise ne trebate dobivati alimentaciju a ne da ste npr.znali i sutjeli. O tome tko je "u prednosti" ce odluciti sud ali u svakom slucaju tuzba Vaseg oca nije neutemeljena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sposobna asm za rad,ali jos nisam stupila u radni odnos na birou sam...pa moja mama je zvala firmu,i rekla da sam napunila 18,da mu prekinu na placi odbijati za alimentaciju,ali su oni rekli da on to mora napraviti da mi nemamo nista stim....mislim ja od te alimentacije nemam nikakve koristi ,a bome ni štete,meni tih 200 kn mjesečno nije dosta za higijenu a kamol za išta drugo,tako da sam ja ni na dobitnu ni na gubitku :D.samo me zanima jel ima sanse da on izgubi??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

posto on 16 godina nije imao nikakve obaveze za mene,16 godina me nije htjeo ni vidjeti ni cuti,a sad kad je rijec o ovom najednom sam mu kćerka..Jedino tko me odhranio i odgojio i sve priustio je bila moja samohrana majka,koja sami bog zna kolko se puta zrtvovaala radi mene,njemu je sud odlucio da to mora placati,tako da on nikakve druge obveze nije imao,nit me htjeo vidjeti nit nista, :S toliko o tome sto me odjednom naziva kčerkom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pokusajte tocno doznati sto se dogodilo da alimentacija nije prestala. Dakle, vj. se radi o nekoj tehnickoj greski, netko nije napravio ono sto je trebao. Igrajte na tu kartu i oko toga se dobro informirajte. Ovdje se nazalost radi o cistom tehnickom pitanju necijih (u ovom slucaju Vasih) prava i prelijevanja novca s jednog racuna na drugi, emocionalna komponetna tu nece igrati neku ulogu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija