Jump to content

skrbništvo nad djetetom-molim savjet!


PepaP

Preporučene objave

dijete ima 9ipo mjeseci,zivi sa mnom i mojim roditeljima od kad se rodilo...otac djeteta u godinu ipo dana-od kad san ostala trudna- nije nista radio osim sta je lagao o svemu o cemu je stigao. nebi se reklo da mu je bilo stalo do tog djeteta s obzirom na sav stres koji mi je,sasvim svjesno, prouzrocio dok sam bila trudna. Prva tri mjeseca djetetovog zivota nije bas ni bio zainteresiran. Kupio bi sta je potrebno(ako bi imao novca) i vidio ga svega 10ak puta. poslje se istina vise ukljucio i pokazao dobru volju. viđao je dijete redovito. prije dva mjeseca ispostavilo se da je od svoje obitelji trazio novac za lijecenje dijeteta,koje naravno nije bolesno. poslao im je lazne nalaze,koje je sam napisao. po prici njegovih rođaka iz inozemstva on i njegova majka su zajedno lagali o bolesti..njih dvoje tvrde da ona(njegova majka) nema nista s tim. osim toga rođaci kazu da su njih dvoje i inace skloni prevarama i lazima. On je i zadnja dva mjeseca vidao dijete,izasli bi zajedno prosetati pola sata-sat. nakon svega sta se desilo nisam mu ga mogla ostavit da prespava kod njega ili da ostanu na samo-ne vjerujem mu i neznam sta je sve spreman uciniti! na kraju krajeva, nije ni prije ostajao sam s njim niti je ikad izrazio zelju za tim. sada zeli na sud i zeli skrbništvo.prijeti se da ce njegovi sve ucinit i lagat da dijete pripadne njemu.odnosno da bude s njima. neznam sta mogu ocekivat od njih i koliku tezinu ima ovo sto je ucinio.ima li sanse da dijete pripadne njemu? hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da se morate pripremiti na spor pun podmetanja, lazi i inata no sanse da dijete pripadne ocu na cuvanje i odgoj su gotovo nikakve. Nekoliko je opcenitih razloga za to: prvi je to sto sudovi u pravilu tako malu djecu nikad ne odvajaju od majke (osim ako majka ima vecih zdravstvenih i sl.problema), drugo, djetetov otac se na djetinjast i uzasan nacin posluzio cinjenicom da ima dijete te tako skupljao novac, tako da mu to definitvno ne ide u prilog, trece, Vi ste se, koliko se vidi iz prilozenog, do sada dobro brinuli za dijete i imate ljude koji to mogu potvrditi tako da moguce lazi oca djeteta jednostavno morate ignoritati, na sudu reci svoju stranu price i cekati pozitivan ishod.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala Vam.

zanima me jos jedna stvar. te njegove "prijetnje",od kojih neke glase,citiram: nezenas sta ce ti se desit,uzet cu ti dijete kad neces da budes s nama...moja obitelj ce igrati prljavo,nezelis to...oni ce napraviti SVE i uciniti od mene svetca preko noci da dijete bude s nama...i ja cu biti go**o kao i moja obitelj...doci cu ti,a trebao sam i prije, s policijom na vrata i raditi s**nja kao sto su moji htjeli da napravim... itd. Posto to nije izjavio usmeno vec pismeno,mailovima,porukama na skypeu i slicno..mogu li to ikako iskoristiti na sudu počnu li s lazima i smicalicama?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija