Jump to content

Dostava imena Vozača koji je pročinio prekršaj


ivan_zg

Preporučene objave

Uglavnom jednom davno mi je prošla shema sa navođenjem stranca kao vozača i nikad ništa...No sad sam naveo osobu iz srbije i traže me dokaz da je ta osoba bila u Hrvatskoj...Što sad? Jer naravno dokaz nemam.

Dal sad promijenit da je vozio netko drugi....Čuop sam za priču sa prijavom nekoga iz obitelji, npr žene, pa ona izjavi da ja lažem a ja ne želim svjedočit protiv nje....

Ali što sad kad sam već naveo kolegu "stranca"

p.s. - i sa dostavom podataka, tj dokaza, kasnim jedno mjesec dana:(.

pozdrav i hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nigdje nije propisano što je "vjerodostojno".

 

Što god sada napisali kazna će doći, pišite prigovor na tu novu kaznu i iskažite da želite dati obranu na sudu, a tamo složite dobru priču.

Hvala...Znači čekati da dođe kazna....tj nemam sad što slati...???

 

E sad da odmah priupitam - u međvremenu(krenulo me nakon 4 godine mira i tišine:)) mi je doletila još jedna kazna istog tipa, prekoračenje brzine i dostava vozača odlučio sam probati sa "suprugom" i pozivanjem na "neću protiv bližnjega svoga" no zeznuo sam jer je debelo prošlo 8 dana. Jel mogu reći da mi uopće nisu ni dostavili to jer je supruga preuzela pa reći da mi uopće nije niti dala ili tako nešto???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pošaljite im iste one podatke ili što drugo ako imate, ponavljam da vjerodostojnost nije nigdje opisana.

 

Dostava ukućanima se smatra urednom dostavom.

 

Nije zajamčen uspjeh ni sa suprugom ni sa izmišljenom osobom iz druge države.

 

Postoje druge efikasne metode, ali ih ja neću pisati jer su dno dna nemoralnog ponašanja. Drugi forumaši jesu, ako vas zanima prelistajte naše prastare postove.

uređeno: od petpetica
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije nego što okrivte (nepostojećeg) stranca za grijeh s vašim autom, ne zaboravite odredbe Zakona o strancima, a bilo je o tome isto na starim temama. Ukratko, stranca koji boravi kod vas ste dužni prijaviti u određenom kratkom roku (mislim da je dan-dva), pa bi se moglo desiti da si spakirate dvije kazne umjesto jedne.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ali tko kaže da je boravio kod mene...:).

A pitanje za ovaj drugi slučaj...U kojem mislim "okriviti" suprugu...Jel bolje sad niti ne poslati i "praviti se" da nsiam ni dobio opomenu za dostavu podataka ili poslati sa debelim zakašnjenjem?

p.s. - jel može netko neki link na post sa "nemoralnim ali efikasnim načinom"...kad se malo pogleda oko sebe, pitanje je što je više dans nemoralno:(..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

Pozdrav...evo žalba mi nije prošla jer je prošlo više od 8 dana tj točno 11 dana..Sad se na ovo mogu žalit isto u roku 8 dana... - zakasnio sam jer.... sam zakasnio (nemar) ali i dobrim dijelom jer sam grdo zeznuo koljeno u tom periodu i sad prije par dana sam bio na operaciji tog koljena - jel ima smisla se opravdavati da sam kasnio zbog nepredviđene situacije (jer mi je iskočilo koljeno...) - jer dokumentaciju od operacije(otpusno pismo i sl...) imam ali nemam ništa od tragova te ozljede koja bi "opravdala" kašnjenje 3 dana za dostavu prigovora....

savjet????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija