lothlorien objavljeno: 24. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 24. prosinac 2012. Pozdrav svima. Imam pitanje. Moji roditelji su se odlučili za razvod, sporazumni. Sami sastavili papire i navodno, otac je to predao. Od predaje papira je prošlo nekih 2, 3 mjeseca (ne znam točan postupak razvoda, tko kome gdje se predaju papiri, znam samo onoliko koliko su me uspjeli informirati). E sad, da li se stvarno toliko dugo čeka na rješenje (majka želi da se to čim prije okonča)? Naime, otac nije baš bio za službenu vrstu razvoda, pa mi se sve nekako čini da on papire nije niti predao. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
renvoi odgovoreno: 24. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 24. prosinac 2012. Pozdrav svima. Naime, otac nije baš bio za službenu vrstu razvoda, pa mi se sve nekako čini da on papire nije niti predao. Hvala. To se lako da provjeriti. Treba otići u parničnu pisarnicu Općinskog suda i pitati da li je u tijeku brakorazvodna parnica između tvojih roditelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lothlorien odgovoreno: 27. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 27. prosinac 2012. To se lako da provjeriti. Treba otići u parničnu pisarnicu Općinskog suda i pitati da li je u tijeku brakorazvodna parnica između tvojih roditelja. Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.