Jump to content

izvansudska nagodba


vosilj

Preporučene objave

Pozz, imam problem naci imam placu od 5000 kn i kreddit od 2200kn koji je vidljiv na isplatnoj listi naci za isplatu mi ostane 2800; e sad nisam mogo platit diners pa su mi raskinuli clanstvo i rekli da sve ide na naplatu svih 37000 kn dr mjesec ; i trazili me da ako ocu da potpisem izvansudsku nagodbu ko jbiljeznika da cu placat 1500 kn na sto sam pristo e i sad su mi blokirali i master card zato sto imam dug na dinersu i oceju da placam 1000 kn mjesecno sto nemrem nikako i neznam sta da radim dal da otvorim zasticeni racun al me muci zbog nagidbe od 1500 kn daki ce mi to uzimat sve ili samo 1/3 od place hvala molim ako ko ima kakvo rijesenje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nagodite se tako da ravnopravno raspodijelite novac po dugovanjima obadvije kartice,odnosno kažite da ste u mogučnosti plačati (npr. 750kn) po kartici.Ne otvarajte zaštičeni račun jer vam svejedno ne ostaje ništa.Naposljetku,i kartičnoj kući je u interesu da se po dogovoru,van zakonski odredbi,s dužnikom dogovori za bilo koji iznos koji će isti redovno svakog mjeseca uplačivati.

Sretno :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija