Jump to content

Vozio po cesti zatvorenoj za sav promet


damarko

Preporučene objave

Poštovani, molim Vas za pomoć..

 

 

Radi se o ocu od cure , ali s obzirom da sam ja na ovom forumu, pitam za njega ..

 

 

Znači, danas je u Zaprešiću na ovoj lokaciji:

 

https://maps.google.com/maps?saddr=45.857944,15.802561&hl=hr&sll=45.857738,15.803409&sspn=0.003056,0.006968&mra=mift&mrsp=0&sz=18&t=m&z=18

 

 

policajac zaustavio gospodina, ulica Drage Švajcara je trenutno zatvorena radi radova za sav promet, ali kako su radovi obustavljeni već mjesec dana radi prometa, svi onuda, iako je zabranjeno, prometuju. Većinom iz razloga jer se tamo nalazi pošta, Fina, banka, itd.

 

Jednako tako, gospodin je danas tamo bio u pošti jer je išao platiti račune, prilikom izlaska iz te ulice, u ulicu Plavla Lončara, preko pješačkog prijelaza je prelazio policajac, uniformiran, ali nije bio prometni policajac ili išta slično .. "bobi" valjda..., otac od cure ga je pustio ali ga je gospodin tom prilikom zaustavio te tražio prometnu i vozačku. Ovaj mu je dao i gospodin si je u svoj blok zapisao njegove podatke te mu rekao kako će mu doma stići kazna. Kako je to vožnja u toj ulici kroz koju se ne smije proći, odnosno smiju samo službenici, građevinari i stanari, koji je gospodin prekršaj učinio i kakvu kaznu može očekivati ?

 

Uz to, može li pomoć oko toga, kakvu bi žalbu mogao sročiti, a da nije priznavanje djela (ja sa takvom žalbom imam vrlo loše iskustvo, priznao sam mobitel i nisam dobio nikakvo smanjenje kazne, dobio sam uplatnicu od 500 kn doma, iako sam student i poslao sam potvrdu o statusu studenta i primanjima, pa mu to ne želim) ?

 

Unaprijed Vam hvala, Marko

uređeno: od petpetica
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija