Jump to content

lažno predstavljanje odvjetnika


pruske

Preporučene objave

pomoć, 2002 sam u Srbiji angažiro odvjetnicu u parnici koja se vodila po pitanju nasljedstva. Tek prije nekoliko dana sam saznao da je odjetnica nastavila me zastupati u još dva vanparnična procesa nakon toga. Nisam dobio rješenje ni o prvom, a niti ikakvu informaciju od nje u svih 10 godina. Jedino me 2008 zvala da joj pošaljem punomoćje, što sam ja naravno odbio.

Što činiti

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

lažno se predstavljala kao moja odvjetnica i sstrina, stopirala je u Srbiji svu sudsku poštu, nisam ni znao da me zastupa. Prvi je postupak bio parnica, i za to sam joj isplatio 400 eura, kasnije je ta ostavinska rasprava krenula kao vanparnični postupak, to sada znam, ali nisam imao pojma da me zastupa. Dakle, lažno se predstavljala kao moj zastupnik. Kontaktirat ću odvjetničku komoru, sve sam pripremio, oni imaju regionalnu i republičku komoru ( 1 i 2. stupanjska ) ali pokušavam se što bolje informirati prije nego odem preko i vidim što je uopće radila

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija