Jump to content

Dugovi nakon smrti vlasnika obrta


yolanda

Preporučene objave

Eto...prošli tjedan je poginuo otac mog muža koji je bio vlasnik obrta. Naravno...u dugovima za koje smo saznali tek prije 2 dana u razgovoru sa knjigovođom.Ispostavilo se da je dužan poreznoj, dobavljačima te da ima 2 kredita u banci ( za jedan je napravljena životna polica , ali u banci kažu da je premala da bi pokrila iznose kredita?? ) On ima suprugu i dvoje djece ( od kojih je jedan moj muž), ukoliko se svi odreknu nasljedstva dali odgovaraju za dugove pokojnika.

Situacija je još kompliciranija time što smo mi prije 4 g kupili auto od njega koji glasi na njegovu suprugu i isplatili ga u gotovini i nikad nismo prepisali na nas radi police osiguranja, jučer smo saznali da on taj auto nije otplatio već da će još nekoliko rata stići na naplatu..dali nam ga mogu zaplijeiti kao imovinu supruge pokojnika? Postoji li neki način da se legalno zaštitimo , mi smo ga platili u potpunosti.. :(

 

Molim Vas pomoć, savjet u vezi cijele situacije, u šoku smo i neznamo šta napraviti, dugovi su visoki ...

Zahvaljujem se na pomoći..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija