Jump to content

prigovor na optuzni prijedlog


niksa70

Preporučene objave

protiv mene je podnesen optuzni prijedlog za izazivanje prometne nezgode sa laksim tjelesnim ozljedama zbog nepropisnog pretjecanja cl.70 st.2 ZOSPC. radi se o 2 skutera koji su se kretali u koloni jedan iza drugoga na jednoj kolnickoj traci te je vozac skutera ispred mene dok sam se ja prestrojavao za skrenuti lijevo na samom lijevom kraju kolnicke trake presao prema meni na lijevi kraj trake te se naslonio na mene, dok sam ja uspio ostati u ravnotezi na samom kraju lijevog kolnika drugi vozac je nespretno sa suvozacicom pao te na ocevidu tvrdio da sam ja kriv. Nakon Sto sam preuzeo zapisnik o ocevidu uvidio sam da je protiv mene podnesen optuzni prijedlog, te sam nabavio snimku nezgode posto je postojao video nadzor na tom dijelu grada te ulozio prigovor prometnoj policiji koja isti drzala tri mjecesa u ladici da bi nakon toga aktualizirala isti optuzni prijedlog. molio bi savjet sto uciniti dalje posto sam dobio poziv od suca za prekrsaj a ne bi volio voditi neke dugotrajne sudske postupke, a na snimci se vidi da ja kao vozac narancastog skutera nisam kriv. po potrebi mogu stavit snimku nezgode.

 

lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jučer dobio poziv za prekršajni sud sa optužnim prijedlogom svratio sam do croatia osiguranje po savjet da provjerim sto oni misle o samoj prometnoj nezgodi oni su u meduvremenu vec isplatili odštetu drugoj strani na temelju zapisnika od policije dok se ja nisam izjašnjavao čekajući odgovor policije na moju pritužbu (sto su mi prvobitno savjetovali u croatia osiguranju da se izmijeni zapisnik) koji nisam dobio.Sama nezgoda se dogodila 21 09 2012 a prigovor prometnoj policiji sam podnio nakon preuzetog zapisnika o očevidu 22 11 2012 u prilogu link same prometne, molim savjet za pripremu kod suca za prekršaje ja sam vozač skutera narančaste boje zadnji u koloni u prigovoru sam naveo da je do nezgode došlo prilikom mog prestrojavanja na lijevu stranu kolnika sa ciljem skretanja ulijevo

svaki savjet je dobrodošao

Lp. Nikša

 

http://www.youtube.com/watch?v=KMwTK4az-Ck

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija