Jump to content

Hitno potrebna pomoć i savjet!!


bravo1

Preporučene objave

Poštovanje svima na forumu...

Evo ovako,imam jedno pitanje/problem;živim u stambenoj zgradi u prizemlju,nekih 5-6 god. sa suprugom i djetetom,i prije godinu- dvije dana je jedna gospođa starija kupila stan iznad našega(znači na I.katu),i sve je bilo uredu dok se supruga i dotična nisu jednog dana,uz kavu nisu porječkale,doduše,nije ni to,nego se gospođa osjećala uvrijeđeno nakon jednog komentara uz kavu prošlo ljeto,i nakon toga počinje PAKAO:

Od tada je počela širiti LAŽI kako mi nju uznemiravamo(supruga i ja),kako ju provociramo bacanjem kamenčića(??!!) po prozorima,pucanjem balona pred vratima stana(?!)špijuniramo i slično,za što je konkretno optužila suprugu,koja je,u vrijeme njezinih optužbi,svaki dan(od pon.do petka )radila od 6h-14h,kao i ja,a to se navodno događalo oko 7-8h ujutro,što smo joj pokušali objasniti da je potpuna neistina i da veze s tim nemamo jer kao prvo,nismo ni kod kuće u to vrijeme,a uostalom i nebih nikad takve stvari radio,nisam ''balavac''ali ona je ustrajala u svojoj priči,i mi smo jednostavno prestali razgovarati s njom,čak ju i izbjegavamo i ne pozdravljamo...

Da bi,prije mjesec dana,ja pomogao nositi susjedu namještaj u njegov stan(koji je preko puta njezinoga,na katu) i ona je zvala nakon sat vremena policiju s istim optužbama,na što je dotični susjed došao i posvjedočio šta sam radio,i da sam bio s njim,pomogao mu i da su to gluposti...

SINOĆ, u 3 h u noći,opet policija,budi mene,suprugu i dijete,jer su dobili ponovno poziv od gospođe,sa istim optužbama,da smo ju provocirali(u 3 sata u noći??),što je naravno notorna laž!!

Ja sam ju par puta pitao,,,pa dobro,dali ste vi vidjeli mene ili suprugu ikada,da to MI radimo''? na što je ona odgovorila (i meni a i policiji kad su ju to pitali)da nije nikoga vidjela,ali ona zna da smo to mi?!

Zanima me koji su mehanizmi da se riješim više tih problema i da imam već jednom mira u svom stanu??

Pokušavam se distancirati,ali bezuspješno,ona i dalje širi neistine i uznemirava nas...

Usput,još neki susjedi iz zgrade su imali neugodnih iskustava s njom,ali ne i tolikoj mjeri kao mi,i svima nam se čini da gospođa ima nekih (ne želim biti nepristojan) psihičkih problema!

Šta mi je činiti,molim vas pomozite,ovo se nada više izdržati!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija