Jump to content

neprijava boravišta


lilyann

Preporučene objave

Slavila zadnji ispit na što moji susjedi nisu gledali blagonaklono jer su mi zvali policiju, tako da sam uz prijavu za remećenje javnog reda i mira dobila i kaznu za neprijavu boravišta (naime, u stanu sam namjeravala bit mjesec, 2 pa se nisam prijavljivala). Na kaznu sam pisala prigovor jer u zakonu o prebivalištu piše da se boravište prijavljuje ako ce trajati duže od 3 mjeseca, a kako nisam imala namjeru ostajat toliko nisam imala zakonsku obvezu prijavit ga. Sad sam dobila poziv za prekršajni sud i problem je u tome što se moje boravište ipak oduljilo na 4 mj (ali vise ne stanujem tamo) pa me sad zanima je li mi pametnije ustarajati u lažima ili priznati pa tražit smanjenje kazne?:)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

"...Ili je uvjetovano ostvarivanjem samo pojedinih prava i obveza vezanih za životne interese (zaposlenje, obrazovanje, dugotrajno liječenje i druge interese)".

Lakše je priznat djelo iz navedenih razloga,izjavit kajanje,dosadašnja neosuđivanost i neimanje prihoda (ili jako malih) i tražit sudski ukor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija