Jump to content

drugi prekršaj zbog alkohola u prometu


danijel007

Preporučene objave

Prije par dana sam počnio prometni prekršaj, vožnja u alkoholiziranom stanju. Imao sam 1,2 promila i izrečena mi je kazna 3500 kn i 9 mjeseci bez vozačke. Isplatili mi se pisati prigovor s obzirom da sam prije godinu i 2 mjeseca imao isti prekršaj samo što tad sam ima 0,8 promila i izrečena mi je kazna 1000 kn i 6 mjeseci bez vozačke. Ali na sudu mi nisu uzeli vozačku, samo sam platio 1000 kn uvećano za sudske troškove.

Vozačka mi je bitna zbog putovanja na posao sobzirom da radim u smjenama i ne poklapa mi se vozni red. Ako napišem prigovor mogu li očekivati barem smanjenje kazne zabrane upravljanjem vozila?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko napišete prigovor u kojem izričito priznavate počinjeni prekršaj, a radi nezgodnog radnog vremena molite nižu kaznu jer vam ona iz izrečenog prekršajnog naloga čini naročitu štetu, sud ima zabranu izricanja veće kazne od one koja je propisana u prekršajnom nalogu.

 

Tim prigovorom će te kupiti vrijeme da nabavite vozilo druge kategorije i položite tu novu vozačku kategoriju od one kojom ste počinili prekršaj (ako to već od ranije nemate) čime će te se sasvim dobro snaći i gotovo bezbolno izigrati višemjesečnu zaštitnu mjeru koju će sud sigurno izreći.

 

0,8 pa 1,2 na putu ste prema propasti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija