manca objavljeno: 27. lipanj 2013. Dijeli objavljeno: 27. lipanj 2013. Pozvana sam na Sud u svojstvu svjedoka izvan mjesta moga prebivališta. Znam , pročitala sam u Pozivu, da imam pravo na troškove u smislu dnevnice, putne troškove itd. Idem osobnim automobilom. Da li i u ovom slućaju imam pravo na putne troškove i kako se oni isplaćuju? Da li u Računovodstvu Suda ( na ruke) ili putem računa? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 27. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2013. Neovisno o načinu na koji ćete vi doći do suda, imate pravo na iznos povratne karte za autobus ili vlak od vašeg mjesta (odnosno stanice) do mjesta u kojem se nalazi sud. Trebate na ročištu zatražiti naknadu troška, sudac ili vijeće će vam odmah o tome donijeti rješenje, nakon čega možete po isplatu u računovodstvo ili pak zatražite da vam se iznos isplati na račun. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
manca odgovoreno: 27. lipanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 27. lipanj 2013. G-man najljepša Vam hvala. LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.