Jump to content

Molio bih za savjet.


wonderboy

Preporučene objave

Ovako:

Živim u manjem gradiću u relativno mirnoj ulici i problem je slijedeći:

 

Imam susjeda, socijalni slučaj, povučen ne komunicira s ljudima, malo je out.

Ima 6 pasa koji žive s njim u drvenoj kućici koju mu je grad poklonio prije par godina jer je prije toga živio u brvnari.

Problem je što je cijela kuća obrastla kao i ostatak tog njegovog dvorišta i do metar i pol visine u gustiš, te se ondje legu zmije , štakori i ostalo.

Otpada je navukao toliko da mi dođe da zovem RTL, gnjilež, trulež posvuda. Čovjek sve živo vadi iz kontenjera po gradu i vuče kući pa slaže po dvorištu. Ustvari u dvorištu ima samo jednu stazicu da dođe u kuću, sve OSTALO JE PREKRIVENO SMEĆEM. Psi spavaju s njim, jedu i ostalo. Nekada je niže kuće (njegove) postojao šljivik, sada je tamo džungla da se ni tarzan nebi snašao. Komarci su kao da su s rodama križani OGROMNI.

 

Pitanje je? Što da radim, kome da se obratim? Općini? Kome? Njega mi ne vrijedi osobno tužiti jer je socijalni slučaj i psihički bolestan. Hvala na strpljenju i svakom konstruktivnom odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Javite se:

1.) Općini - komunalnom ili jedinstevnomupravnom odjelu i iznesite svoje primjedbe PISMENO ili na zapisnik. Tako da kasnije nitko ne može reć' da niste reagirali.Ako je to dobio od Općine, možda je i njezinom vlasništvu pa su se onda oni dužni brinut za svoje nekretnine. Imaju i komunalni odjel, a sigurno i socijalno vijeće.

2 .) Centru za socijalnu skrb - ako čovjek nema baš sve u glavi vjerojatno ga i posjećuju.

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala svima, ali nažalost još uvijek baš neznam odakle bih krenuo.

 

Općina mu je poklonila smao drvenu kućicu da ne spava u šupi, a zemljište je koliko doznajem na njegovoj sestri koja nikada ni ne dolazi.Na pitanje da li sam s njim u dobrim odnosima je teško odgovoriti, on nije baš "čist" i uopće ne komunicira s ljudima, zaustaviš ga na cesti i pitaš nešto, a on samo pogne glavu i produži dalje. ?

 

Mislim da mi je ovo obratiti se komunalnom još najbolje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija