Jump to content

Pauk služba


Toni99

Preporučene objave

Djelatnici pauk komunalne službe bili su bezobrazni , neljubazni… i odbili su naplatiti kaznu na licu mjesta a mogli su i još sam ih pitao, i nisu još auto stavili na kamion.Auto je bio doslovno dvije minute krivo parkiran. Nisu ništa poslikali (nemaju ni jedne slike). I nisu htjeli reći gdje se može podignuti auto…nego je od strane njih rečeno BUDETE SE SNAŠLI. Dijelatnik pauk službe nema pravilnik gdje piše da za preuzimanje automobile treba isključivo platiti u gotovini, isto tako nema adresu gdje je automobil bio parkiran i nezna ime dijelatnika koji su automobil dovezli. Djelatnik funkcionira kao da je prvi puta na poslu.

To se dogodilo u ponedeljak 15.07 u Novalji. Mene zanima dali imam na temelju kakvih osnova pisati prigovor I dali se to uopće isplati (inače kazna je plačena…jer sam trebao auto, a drugačije ga nisam mogao preuzeti. Ako se isplati pisati prigovor (kome mogu pisati, policiji ili komunalnoj službi).

 

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

 

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija