Mrljavac odgovoreno: 22. kolovoz 2013. odgovoreno: 22. kolovoz 2013. Zatražite povećanje (ako mislite da se vaše zdravstveno stanje pogoršalo), a ne povečanje. Povečanje - što je to? Čvorak čuč............ Gramatika....... Pa tražite povećanje postotka HRVI zbog pogoršanja bolesti. Samo, nemojte tražiti povečanje. ) Citiraj
CheKirac odgovoreno: 22. kolovoz 2013. odgovoreno: 22. kolovoz 2013. slavonac 966 Naravno, zašto ne tražiti povećanje radi pogoršanja, to je Vaše pravo koje Vam nemože nitko oduzeti ,barem za sada.Ostalo morate prepustiti struci i onima koji odlučuju o tome dali imate ili nemate pogoršanje bolesti Citiraj
bovu odgovoreno: 22. kolovoz 2013. odgovoreno: 22. kolovoz 2013. samo ako je ta bolest, povreda ili ranjavanje navedeno u nalazu i mišljenju drugostupanjskog lijećničkog povjerenstva (lektor mi štrajka) Citiraj
zare odgovoreno: 27. kolovoz 2013. odgovoreno: 27. kolovoz 2013. Bpolujem od dijabetesa, pogoršao mi se vid ( na oba oka ). Drugostepena komisija mi je radi pogorsanja bolesti ( invalidnost ) sa 40% podigla na 50% to je bilo 2008. god. Ne znam kakve je volje sad drugostepena komisija. Pokusaj ako je doslo do pogorsanja bolesti, jer nista ne gubis. žare. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.