coperko objavljeno: 22. kolovoz 2013. Dijeli objavljeno: 22. kolovoz 2013. Ne znam gdje da postavim ovo pitanje pa sam odabrao u ovom dijelu foruma. Naime, susjed u svom dvoristu ima tri bora visine cca 1Oak metara, i ta stabla meni potpuno zatvaraju pogled na more. Bez njih bi imao savrsen pogled, nije da me to previse smeta ali ipak se ponekad zanesem i mastam kako sjedim na balkonu i gledam zalazak sunca;) Pokusao sam susjeda zamoliti da ukloni borove ili bar jednoga ali on odbija. E sad mene zanima da li postoji neki propis koji regulira visinu stabala i ostale hortikulture u privatnim posjedima u naseljenim mjestima? Mozda urbanisticki plan ili tako nesto? Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
coperko odgovoreno: 26. studeni 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2015. Ne znam gdje da postavim ovo pitanje pa sam odabrao u ovom dijelu foruma.Naime, susjed u svom dvoristu ima tri bora visine cca 1Oak metara, i ta stabla meni potpuno zatvaraju pogled na more. Bez njih bi imao savrsen pogled, nije da me to previse smeta ali ipak se ponekad zanesem i mastam kako sjedim na balkonu i gledam zalazak sunca;) Pokusao sam susjeda zamoliti da ukloni borove ili bar jednoga ali on odbija. E sad mene zanima da li postoji neki propis koji regulira visinu stabala i ostale hortikulture u privatnim posjedima u naseljenim mjestima? Mozda urbanisticki plan ili tako nesto? Zahvaljujem Podižem temu... Prošle dvije godine, a ništa se nije pomaklo, nažalost. Susjed odbija razgovor a ja i dalje pogleda nemam Možda netko zna odgovor na moj problem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 26. studeni 2015. Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2015. Čine li ti borovi među između vas i susjeda? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
coperko odgovoreno: 16. svibanj 2016. Autor Dijeli odgovoreno: 16. svibanj 2016. Čine li ti borovi među između vas i susjeda? Ne predstavljaju. Međa je betonski zid Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.