Jump to content

Prijava za tučnjavu


telstar

Preporučene objave

Pozdrav.

Prilikom izlaska sa prijateljima dogodio se nesporazum.

Od jedne poznanice dečko u pijanom stanju nas je pratio i cjelo vrijeme pričao o njoj i bio je jako naporan, nakon čega sam ga zamolio da se udalji od nas, on nije želio i bio mi je takoreći unesen lice pa sam ga ja odgurno sa glavom. Nisam primjenio nikakvu silu ni nista i vjerujem da nije imao nikakve povrede niti mi je bila namjera da ga ozljedim.

Mi smo se udaljili od njega da bi on podnio prijavu policiji protiv bivse cure da ga je naguravala i da je platila nekim prijateljima i meni da ga istucemo. Njegova verzija je da sam se zaletio u njega sa glavom i da mu je rasječena usna, što sam siguran da nije jer je pokazao usnicu mojem prijatelju (tada) i nije bila ni ozljeđena ni nije bilo krvi.

Moram napomenuti da nikad nisam počinio nikakvo krivicno djelo.

Zanima me što će se dogoditi, policija me još nije kontaktirala za izjavu.

Znam da možda izgleda banalno pitanje, ali nikad nisam imao problema sa zakonom ni ne želim imati.

Molim Vas pomozite mi, hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

S obzirom da niste maloljetnici i imajući u vidu karakter ozljede - laka (ako je uopće bilo kakve ozljede), policija će sa svoje strane to vjerojatno riješiti kroz prekršaj protiv javnog reda i mira. Dalje ih neće biti briga.

 

Što se tiče kaznenog postupka - (laka) tjelesna ozljeda iz čl. 117. KZ-a, to se kazneno djelo progoni po privatnoj tužbi, glede koje smatram kako taj mladić istu neće podnijeti, jer trebat će sve to i dokazati. A ukoliko nema medicinsku dokumentaciju od iste večeri ili najkasnije idućeg dana, nema ništa, odnosno ima svoju riječ protiv riječi svih vas. Osim ako je baš osvetoljubiv i ima vremena, novaca i živaca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija