Jump to content

Ovrha Zagrebačke banke


carolineciara

Preporučene objave

Molim za pomoć.

Ovako,2010. godine imala sam ovrhu od Zagrebačke banke zbog nepodmirenog minusa po tekućem računu u iznosu od 2400,00 kn.

Fina mi je 6 mjeseci skidala jednu trećinu plaće i konačno sam otplatila taj dug sa kamatama i troškovima ovrhe potkraj 2010.

Do prije mjesec dana nisam ni znala za to,ali su mi u matičnoj,PBZ banci rekli da sam na crnoj listi od Zagrebačke banke.Ja sam istog trena krenula na šalter Zabe da ih pitam zašto.Rekli su mi zbog duga od 2400,00 kuna iz 2010. godine.Donijela sam im potvrdu od Fine gdje piše da sam dug otplatila u cijelosti i točno koliko sam plaćala kroz mjesece dok sam bila blokirana,međutim,oni i dalje ne prihvaćaju taj dokument.Slali su to u Zagrebačku banku u Zagreb gdje je taj Odjel naplate i oni su uvjereni da su u Fini pogriješili(rekli su da su to bili počeci ovrha i da nisu sve naplatili kako su trebali).Interesantno je to da mene nitko u te tri godine nije jednom konatktirao,poslao mi opomenu ili bilo što drugo.Od kad je ovrha naplaćena,ja od Zagrebačke banke nisam dobila ništa.

Ja neznam kome da se obratim,na crnoj sam listi znači već tri godine zbog duga kojeg sam u cijelosti otplatila i imam dokaz za to.Ali oni tvrde da dug postoji i da nije plaćen te ga žele sad naplatiti.Što mi je činiti?

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija