Jump to content

Porodiljna naknada


Luna000

Preporučene objave

Ostvarila sam pravo na porodiljnu naknadu kao majka izvan sustava rada, dok mi još traje ta naknada trebam opet roditi, dakle radi se o trečem i četvrtom dijetetu..Dali ču kad rodim imati pravo na porodiljnu naknadu za četvrtu bebu, naravno očekujem u tom slučaju da ukinu ovu koju primam za treču..jer u trenutku rođenja četvrte bebe ostaje mi još neka 4 mjeseca primanja naknade za treču bebu...Molim odgovor.Hvala!

uređeno: od burn
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vrlo rado bih stisnula i tu drugu tipku ali je blokirala :)

Znači trebala bi imati pravo na porodiljnu...Ne trebam prije poroda dolaziti kod njih, možda prekinuti primanje ove porodiljne koju primam za treču bebu?? Ili to oni sami prekinu automatski kad dođem podnijeti zahtjev za porodiljnu za 4 bebu...radi se o porodiljnoj za majke izvan sustava rada..Hvala još jednom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prilikom podošenja ovog zahtjeva za četvrto dijete trebala bi vam tamo osoba koja će zaprimiti zahtjev sve objasniti, no u svakom slučaju preporučam da i prije odete do HZZO te da provjerite ovaj moj odgovor a ujedno da i pokupite zahtjev sa popisom dokumentacije koju budete dužna podnijeti uz zahtjev.

 

Sretno i pozzzz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Poštovani, ispričavam se unaprijed ako sam na krivoj temi.

 

Ljubazno Vas molim informaciju što se tiče izračunavanja porodiljnog dopusta sukladno zadnjih 6 plaća - u mojoj firmi postoje i bonusi koji se nekad isplaćuju jednokratno a nekad su rastegnuti na nekoliko mjeseci. Ako u tih 6 zadnjih mjesece prema kojima se izračunava naknada imam i taj bonus, da li se uzima moja plaća bez njega ili i bonus ulazi u izračun? npr...prva tri mjeseca je plaća 5000kn, a druga tri je 7000 (5000 + 2000 bonus).

 

Unaprije hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija