Jump to content

Dopunsko osiguranje za nezaposlene osobe


malazg

Preporučene objave

Nezaposlene osobe po svom statusu nisu oslobođene od plaćanja doplate, potrebno je podijeti sve dokaze o prihodima za godinu koja prethodi podnošenju zahtjeva.

 

i btw: zkova, na ovom forumu uvažavam i cijenim kako Vaš profil tako i komentar, no nemojte iskušavati dalje moje strpljenje, naime ovdje nitko nikoga ne ...., ovo je pravni forum u kojem unutar onoga što je propisano, svidjelo se to nama ili ne pokušavamo korisnike uputiti u situaciju shodno navedenom, stoga za komentare tipa ovog gore postoje drugi kako forumi tako i podforumi.......a sve ostalo, slično probajte se obratiti onome koga ste zaokružili na prošlim parlamentarnim izborima.

 

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

gospodine moderatoru!

...moja namjera nije bila da ikoga omalovažavam ili vrijeđat,kao što ste VI gospodine mene...ja sam u trenutku bijesa stavio točkice (....) što može značiti bilo što,ali vi ste si protumačili nešto vjerojatno bezobrazno...no što je tu je......neču polimezirat dalje (oprosti opet točkice)

 

Ali i dalje mi nije jasno kako nezaposlena osoba može plačat dop.osig.ako ne radi!? I da ........ ste se ako ste mislili da sam glasao za one koje ste mislili moderatoru ...lp i prihvačam opomenu,mada ste je mogli lijepo (normalno)napisat...a ne ovako s "visoka"!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zkova, sve ok. Bez ljutnje, samo sam htio izbijeći daljnju fazu, onu bez točkica.......

 

Ova odredba što se nezaposlenih osoba tiče ukinuta je pred jedno par godina kako bi se izbjegle situacije da primjerice kućanstvo ima prihod od recimo 500.000 kn godišnje, odnosno recimo suprug, dok je istom supruga po svom statusu ostvarivala pravo na to osiguranje bez plaćanja po svom statusu. Zbog toga, a poglavito zbog toga jer je cenzus prihod u prošloj godini odnosno godini koja prethodi podnošenju zahtjeva situacija je sada takva kakva je, odnosno zapravo godinu dana u nekakvim drugim scenarijima stradaju osobe bez prihoda. Jel to pravedno ili nije i to i jedna i druga situacija...........ostavljam Vama na procjenu.

 

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija