Jump to content

prijatelj predmalo pao sa manjom kolicine marihuane u stanu,molim pomoc


tdro

Preporučene objave

Dakle,iznenadnim pretresom u njegovoj kuci nasli su mu manju kolicinu trave oko 0,7 i vagu,na ispitivanju je nabrojao par imena njegovih prijatelja skim se druzi te onih koji su dan prije tu istu travu konzumirali,pitanje glasi sta ce biti sa njim,i onim prijateljima koje je on naveo da su skupa konzumirali..?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zavisi što će nastavak krim obrade pokazati. Inače, za ovu količinu trave može dobiti prekršajnu, ali vaga spada u iznimno kažnjivu pripremnu radnju propisanu čl. 190. st. 6. KZ-a.

 

No, smatram da to neće sve završiti na tome, jer očito se radi o malo jačem i organiziranijem dilanju. Vrijeme će pokazati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...da li je moguce da ce mene pozvati iako nisam u tome bio, niti konzumirao, a mene je ipak spomenuo...

 

Ako vas je spomenuo, postoji mogućnost da ćete biti pozvani. U kojoj funkciji? U najgoroj kao suoptuženik (ali samo ako imaju dokaza protiv vas), a u najboljoj kao svjedok (ili uopće ništa).

 

...i sta ako me pozovu, da li cu biti negdje zapisan, i dali ce me tretirat kao kriminalca?

 

To zavisi u kom kontekstu vas je frend spomenuo. Ali ako doista niste ništa nezakonitog radili, mislim da ne bi smjelo biti problema, jer do cijele ove "premetačine" došlo je nakon očite poduže opservacije i pripreme policije, tako da su oni sasvim sigurno targetirali glavne subjekte i ostatak relevantne ekipe, pa će i nastavak obrade ići u tom smjeru (inače bi već sasvim sigurno "pokucali" i na vaša vrata, budite sigurni). Ali vrijeme će vam sve pokazati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija