Jump to content

Neplaćanje računa


anonimno

Preporučene objave

Izdan je račun za uslugu. Uredno je plaćen. Nakon par mjeseci klijent ponovo plaća isti račun. Dogovorena je kompenzacija sa sljedećim specifičnim poslovima. Kompenzacija još nije u potpunosti izvršena a klijent ponovo dvostruko plaća neki drugi račun u razmaku od nekoliko mjeseci.

Nakon toga klijent poriče svaki dogovor o kompenzaciji za te specifične usluge (bez obzira što postoji ovjereni dokument) i želi što prije kompenzirati sa svim vrstama usluga. Istovremeno je vrlo neuljudan i ne odgovara na pozive kao da njihovo dvostruko nije njihova odgovornost i ne želi izvršiti plaćanje već izdanog računa.

 

Kakvo je vaše mišljenje o tome što dalje učiniti i kako dokumentirati situaciju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Halo, kuc, kuc - pročitaj još jednom - "sklopljen ugovor o kompenzaciji"!!! Lupaš na krivu adresu - upravo sam ih ja obavijestio da plaćaju duplo .... a oni sada to ne priznaju..

 

Odi negdje kuckati, l lupati drugdje. Ovdje si tražio savjet (btw za stvar koju moraš dogovoriti sam sa svojim klijentom i koja u biti ne predstavlja nikakav problem), dobio ga i sad si još bezobrazan. ideš.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

baš mi je bila zanimljiva ova konverzacija :-D

 

Nakon par mjeseci klijent ponovo plaća isti račun. Dogovorena je kompenzacija sa sljedećim specifičnim poslovima. Kompenzacija još nije u potpunosti izvršena a klijent ponovo dvostruko plaća neki drugi račun u razmaku od nekoliko mjeseci.

 

ugovor o kompenzaciji je po ovome što pišete sklopljen za prvi 2x plaćeni račun.

No on tada ponovno plaća - neki drugi račun i to duplo. Dakle - ovo što je on drugi puta 2x platio neki drugi račun niste obuhvatili kompenzacijom pa on ima pravo tražiti da mu se višak od tog plaćanja uračunava, odnosno da tim viškom plaća neke druge usluge koje ste mu pružili.

Nema tu baš nekog problema...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija