Jump to content

zalba na prekrsajnu prijavu za remecenje javnog reda i mira


izludjena

Preporučene objave

Postovani!

Hitno mi je potreban pravni savjet u vezi problema sa susjedom. Slucaj je takav da je zatekao neko nepoznato smece i popljuvana ulazna vrata nakon cega je uslijedio njegov verbalni napad na mene i decka s kojim zivim. S obzirom da je radi svojih zivcanih ispada vec prethodno ostecivao imovinu-sto sam prijavila policiji i fizicki nasrnuo na mog decka i njegov automobil ja sam obavijestila policiju nakon cega je uslijedila prekrsajna prijava i susjedu i mom decku radi remecenja javnog reda i mira. Moj decko je optuzen da je citiram: "Nakon sto sam se ja sklonila u kucu on je ostao u dvoristu moje kuce,sa svojom rukom uhvatio svoje medunozje i potom pokazao srednji prst svoje desne ruke susjedu, pri cemu se smijao i otisao u moju kucu". Naime, ja sam svjedocila cijelom tom dogadjaju i to se nije zbilo pa niti ne postoje svjedoci za takvo ponasanje.

 

Ja sam pozvala policiju jer nakon verbalnog i iznimno glasnog vikanja :"Narkomani jebem vam mater sto ste to napravili" smo zajedno decko i ja usli u kucu nakon cega je susjed dosao u moje dvoriste i lupio po mojim vratima od garaze.

Ja bih se zalila na presudu suda jer iako je moj susjed sankcioniran zbog vikanja nije zbog ometanja mog posjeda niti zasto bi mi placali kazne za nesto sto je on izmislio. Takodjer me zanima kome da se obratim da zatrazim zabranu pristupa s obzirom da su prethodno postojali verbalni i fizicki napadi s njegove strane i da je pred tjedan dana izjavio za mog decka da mu je pokazivao medunozje s balkona dok su svjedoci koji su bili s nama u kuci izjavili da nije napustao dnevni i time je susjed okrivljen za lazno pozivanje policije.

 

Unaprijed vam zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija