Jump to content

obrazac in1


Stubi

Preporučene objave

ovih dana prikupio sam sve novije nalaze ljčnika specijalista kako bih mogao biti upučen na povjerenstvo za ocjenu radne sposobnosti,sada imam neke nedoumice pa molim da mi poznavaoci odgovore:gledajući sam obrazac u njemu nije vidljivo da već postoji invalidnost po osnovu bolesti iz dom.rata,pitam se kako će vještak uopče znati da je netko hrv-i,ako nema u obrazcu takove rubrike gdje se isto upisuje,moja doktorica tražila je da kopiram dokumentaciju,ali za riješenje o hrvi-i je rekla da nije potrebno,zanima me dali ja kao stranka predajem vlastoručno verificirane obrazce sa dokumentacijom u hzzmo (pa da svojevoljno priložim riješenje o hrv-i ili to med.sl.odrađuje samostalno.Pitam iskusne da me upute da nešto krivo ne odradim pa poslije neću moći popraviti,želio bih prije nego što predam dokumentaciju čuti vaše iskustvo.Na eventualnim odgovorima i pomoći svima se zahvaljujem sa poštovanjem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

rješenje o hrvi-u,možeš odmah staviti sa med.dokumentacijom koju doktorica šalje u mirovinsko,.........a možeš i kasnije odnijeti sam u mirovinsko da ti stave u predmet........

p.s.ništa se ne upisuje u rubrike,..to vještak napiše u obrazloženju.....

 

možeš li mi reći dali papire nosim sam ili ih oni šalju u hzzmo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kod mene je bilo da je liječnik opće prakse pripremio svu dokumentaciju, a ja sam odnio direktno na mirovinsko.

Dokumentaciju o HRVI statusu priloži uz dokumentaciju koju nosiš na mirovinsko, ovjerene kopije, ne originale jer gube papire da je za nevjerovati.

Na samom vještačenju odmah napomeni da si HRVi, jer da ne ispadne kako kod mene jer vještakinja nije uopće prije samog vještačenja pogledala moju dokumentaciju pa nije ni znala do kraja razgovora od par minuta da sam ja HRVI trajno i da imam određene bolesti.

 

To su moja iskustva, možda ti pomognu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ti lječnik nije dostavio da si HRVI-stalno, obabvezno to naglasi na pregledu I.K. Možeš također i sam donjeti ( ovjerenu kopiju MOBMS -Zagreba). Sama invalidnost postotak / %/ ti utječe na izračun mirovine.

žare.

 

poštovani!

 

hvala Vam na odgovorima ,još da mi pojasnite dali je uz svu dokumentaciju potrebito priložiti i ratni put ili se on dostavlja drugim načinom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

...možeš i ratni put predati (ovjerena preslika) sa svom lj.dokumentacijom, obrascem 1 IN i kopijom osobne u hzmo. Tamo tobiješ potvrdu koje ste dokumente predali!! Ideš doma i čekaš poziv na 1.st.komisiju.Kad te pozovu na komisiju poneses i razliku lj.dok,ako si u međuvremenu koje sakupio....sretno!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija