Jump to content

Prometni prekršaj, malu pomoć molim!


Namaste

Preporučene objave

Pozdrav!

Uhvaćen sam u prometu kako razgovaram mobitelom i ne koristim zaštitni pojas. Stigla mi je kazna od 500+500 kn za oba prekršaja. Zatečen sam na način da se policajac vozio kombijem iza mene, i skužio da razgovaram na mobitel. Moj plan je da u prigovoru i na sudu priznam da pojas nisam koristio, ali odbijem priznati prekršaj za razgovor mobitelom. Tome mislim priložiti ispis odlaznih poziva kojeg sam dobio od svog operatera. Nadalje planiram tvrditi da sam policijskom službeniku priznao jedan prekršaj (nekorištenje pojasa) i htio mu platiti pola kazne na licu mjesta, ali on nije pristao, jer je tvrdio da sam počinio oba prekršaja. Ova zadnja rečenica je laž, jer nisam uopće raspravljao sa policijskim službenikom. Cilj moje obrane bi bio da sudac pristane da platim pola jedne kazne kao što sam navodno htio policajcu na licu mjesta.

Kolike su mi šanse? Imate li možda neku drugu ideju? Postoji li mogućnost da taj policajac isto bude na sudu, jer bih mu teško mogao lagati u oči....

 

Zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad bi dodao ispis i odlaznih poziva možda bi ti sudac i povjerovao.Policijski službenik može naplatit kaznu za prekršaj koji priznaješ a za drugi napisat prekršajni nalog jer mu to nije zabranjeno.Sudac odlučuje koliko će ti smanjit kaznu a ne ti.Vrijedi pokušat po tvojem a policajac može lako doći jer negiraš prekršaj a vidio je oba s obzirom da je vidio da si nevezan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija