Jump to content

eos matrix


emi_emina

Preporučene objave

Molim pomoć. Ja sam plaćala 300 kn mjesečno Eos matrixu za dug po Visa kartici i minusu po tekućem ralunu u RBA i sad mi je zapelo i nemam novaca, odmah su poslali poslodavcu izvansudsku ovrhu. no međutim, ja već imam opterećenje na 1/3 plaće koje ide na Finu i poslodavac ih je nazvao i tako rekao. Oni su rekli da on mora obustaviti plaćanje 1/3 moje plaće Fini (odnosno na moj nezaštićeni račun) i preusmjeriti uplate njima. Po meni to je protuzakonito jer se ovrhe naplaćuju slijedom dolaženja ili? Gospođa u Eos matrixu nešto govori da je razlika između ovrhe na primanjima i ovrhe na novčanim sredstvima i kaže da je to po Ovršnom zakonu tako. Kontaktirala sam Finu koja tvrdi da su gospoda u Eos matrixu u zabludi i da moj poslodavac može kazneno odgovarati ako tako postupi jer prekida uplaćivanje vjerovniku koji je prvi na redu. Kako da postupim dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neznam ja kakve oni imaju ovlasti zato i pišem ovdje! Šta je izvansudska ovrha? eto, komad papira s takvim imenom od strane eos matrixa i od nikakvog javnog bilježnika niti od suda nego direktno od njih. e sad nije ni meni jasno zašto sam im plaćala, pogriješila sam, išli su mi na živce s pozivima i s nekakvim prijetnjama, a RBA nisu htjeli pristat na tako male uplate pa su prodali dug. Sudeći po Vašim pitanjima, ne trebamo počet uplaćivat njima ukoliko nije pravomoćna ovrha?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija