Jump to content

Otimanje djeteta od biološkog roditelja


yevgenya

Preporučene objave

Poštovani, situacija u kojoj se trenutno nalazim vrlo je komplicirana, zanima me vaše mišljenje po pitanju mog slučaja.

 

Moj otac je na nagovor moje maćehe (koja nije mogla imati djecu), oteo mene (kao bebu) od moje biološke majke. Išli su sustavno na prevaru, a moja biološka majka im se učinila kao prava prilika jer je iz Azerbejđana i htjeli su je prevariti jer im nitko 90-tih godina nije htio biti surogat majka.

 

Nakon 2 mj. rođenja rekao je mojoj majci da sam mrtva te je ucjenio i prisilio da ode natrag u Azerbejđan i da se više nikad ne vraća u Hrv. Ona je pod ucjenom poklekla. Da bi bio siguran da me više neće tražiti odnosno moje tijelo, promijenio mi je datum rođenja na taj način da je u bolnici Brčko kupio (za vrijeme rata) otpusnicu da me rodila maćeha i preko toga je bila prijava u matični ured. S tim da me godinu i pol dana skrivao odnosno bila sam neprijavljena pošto moja majka nije rodila u bolnici. Dakle, upisana sam godinu i pol dana kasnije u matični ured.

 

Zanima me da li imam pravo na tužbu doktora koji je izdao tu otpusnicu i kakve mogućnosti imam još za riješavanje ove situacije?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija