Jump to content

Kako da postupim...fizički zlostavljano dijete!!


7of9

Preporučene objave

Otac sam kćeri 6god. i sina 3 god. Majci su privremenom sudskom mjerom povjerena djeca na zajednički život ,nakon toga na moje inzistiranje dogovoreno je na czss-u da djeca provode tjedan kod mene -tjedan kod majke (što nikada nije zaživjelo jer su od tada djeca 95% kod mene) Da napomenem da su djeca kod mene od 11mj .kada je uganula zglob na nozi,u tom vremenskom periodu su kod majke bili svega sve ukupno 14 dana,te nadalje zadnja tri tjedna bez da su viđala majku ,jer je majka izjavila da trenutno ide na terapije sa nogom koju je uganula u 11. mj.Majka je priznala i u zapisniku czss pod krivičnom i materijalnom odgovornost i potpisala da je fizički kažnjavala kćer jer je bila bezobrazna prema njoj (govorila joj je da ju ne voli ,da je ružna...). Na czss-u su joj savjetovali što stoji i u zapisniku citiram " savijetovana sam da razgovorom i uz pomoć oca djece i poliklinike prilagodim odgojne postupke i da ne primjenjujem fizičko kažnjavanje djece,prihvaćam u vezi toga savjet i informaciju da na stranicama internet poliklinike postoje brojni vrlo korisni savjeti i informacije za roditelje koji se razvode upoznata sam da će czss saznanja proslijediti ODO-u". Pošto to postoji kao dokaz da je fizički kažnjavala kćer smatram da je za dobrobit djece da do okončanja sudskog postupka brakorazvodne parnice djeca ne provode vrijeme sa majkom bez nadzora. Također imam namjeru uputiti dopis sa kopijom izjave o fizičkom kažnjavanju kćeri na mup,sud i czss da djeca budu kod mene do okončanja brakorazvodne parnice.Zadnje ročište je bilo 8.4.2014 gdje je sudica zatražila stručno mišljenje czss-a u kojem će odlučiti s kojim će roditeljem djeca nastaviti živjeti. Djelatnica czss-a je tražila rok od mjesec dana za izradu mišljenja .

MOLIM Vas za savjet ,šta da napravim???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Jednostavno ne vjerujem da nema odgovora od nikoga? Dok se od očeva silom odvode djeca zbog sitnica, a dok su kod majke i da se može sve dogoditi i nikome ništa? CZSS ne reagira, oni su samo proslijedili prijavu na ODO. Međutim i ranije sam prijavljivao slično ponašanje, isto su napravili, a dok su mene sa ODO-a ubrzanim postupkom proglasili krivim za neplačanje alimentacije i nisu uzeli u obzir da sam platio sve zaostatke od kad sam bio nezaposlen???!!! A za fizičko kažnjavanje i nemar prema djeci nitko živ ne reagira? Dokle tako, pa jel se stvarno došlo do toga da ne daj Bože djete treba biti osakaćeno ili ubijeno da bi netko nešto poduzeo????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija