Jump to content

Nema znaka a prekršaj ?


anonimno

Preporučene objave

Imam jedno pitanje !

Dali je prometni prekršaj kada se vozilo kreće ulicom gdje je s jedne strane znak zabrane prometa, a sa druge strane ulice nama nikakva znaka zabrane niti obveznog smjera kretanja vozila.

Vozilo se kretalo u ulasku u ulicu u dozvoljenom smjeru, te se u ulici okrenulo i vratilo nazad u smjeru gdje na ulasku nema zabrane tj. znaka obveznog smjera. Inaće se u toj ulici nalazi i šporstka dvorana i gradski bazen ispred kojih se vozila kreću na isti naćin tj. idu prema izlazu gdje je znak sa suprotne strane zabranjen ulaz, što je OK! ili postupaju prema potrebi na opisani način.

 

Molim hitan odgovor!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A da iscupate i taj jedan znak ?! Onda nitko ne bi mogao nista.

 

salim se, gledajte, to je propust poduzeca za ceste, ali u slucaju prekrsaja to ce vam malo pomoci jer ce se svaki prometnik pozvati na postojeci znak, neovisno o tome sto ga s druge strane nema.

 

Doduse, na taj prekrsaj je moguce uloziti prigovor, ali biste morali fotografirati sve sa obicnim (ne digitalnim) fotoaparatom, razviti slike, priloziti negative, zamoliti suca za blagost zbog neuredne signalizacije te cinjenice da niste znali da taj znak postoji s druge strane kojeg niste mogli vidjeti a sto je vidljivo sa fotografija sa dokazima negativa u prilogu iz kojih su fotografije napravljene ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija