Jump to content

Kletve,uvrede,vrijedanja unedogled


duopegla

Preporučene objave

Ovako,moj problem je dosta kompliciran. Njegova mama me od prvog dana pljuva i naziva srpkinjom iako sam tu rodena i moja mama je Hrvatica i tata. Samo otac od tate je rodom iz i tu nastaje problem. Imam poruke i dokaze di mog tatu naziva srbinom,majku kravom mene kurvom i sponzorusom iako moj muz nema nista. moj muz mi zivimo od place i u kuci mojih. Imam i snimku gdje mi govori da bi me pokopala ko vrecu gnoja i pljunula na mene jer ne idem u crkvu .I kako je ona neptestano klela i vikala i djeca su to prolazila ja sam odselila i moj muz s nama. Stan je nas. Uglavnom na papiru je i da sam ja vlasnik 10% tog stana. Posto muz ne *zeli svadu s njima a ona zele stan za sebe obiteljska kuca je. Prva strana je nasa druga njihova.. . Nakon svega sta je bilo zanima me koja prava imam uopce. Imam tri sina koji su isto prijavljeni tamo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uvrijedi nacin i nemoralnost...ni jedna nacija nije za vrijedanje kad je na primitivnoj osnovi. Zena mrzi sve sta nije cistokrvno. To je samo dio te price...ja ljude dijelim na dobre i lose. Ne vjera ni boja koze ni nacionalnost ni bankovni racun. Katolik sam i tata je tu krsten,mama mu je licanka. To je samo dio u toj prici..samo peace of cake. Alergicna sam na malogradane. Razumijes?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Islo bi u nedogled pisanje...Problem je u meni u toj mjeri da sam odgojena da starijima ne odgovaram. A i ne zelim trpit takve blizu sebe pa je lakse maknut se zauvijek zar ne? Jos dok smo bili decko i cura i jednom prigodom bili tamo pred 13-15 god moja kuma tada studentica psihologije rekla je par stvari koje su kasbije izasle vise na svjetlo dana. S tim vise kad ti netko prijeti smrcu djece. Maknes se i ludaci nek se lijece u institucijama koje ipak postoje iako mnogi odbijaju cinjenicu. Dali itko zna kakav pravni nacin? I odgovor na moj prvi text ovdje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija