Jump to content

lavež pasa


bellis

Preporučene objave

molila bih savjet kako krenuti. susjed iz pakla je uspio skupiti sedam šarplaninaca, nekoliko pijetlova pet-šest mačaka, srnu i slično. živimo na selu ali to ne znači da nemamo potrebu za snom i mirom. psi i pijetlovi imaju cijelo dnevno noćni nastup tako da je cijelom susjedstvu život noćna mora. pokušali smo sa komunalnim redarom ali bez rezultata.tri psa su na lancu, ostali u boksovima, kad se netko približi trgaju se s lanca,nikad ali baš nikad nije bilo pokušaja da se istrčavaju ili slično jer su ogromni pa ih se ne može voditi na lancu u "šetnju". u zadnje vrijeme ni ne borave tu već dođu na sat vremena i vrate se u zgb. a mi neka uživamo. molim savjet!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Evo prošlo neko vrijeme, vet. inspektori utvrdili stanje i naložili da se mora legalizirati kao uzgajivač, za buku nisu nadležni. Komunalni redar se uopće ne želi baviti s tim.Nekoliko obitelji potpisalo peticiju na koju se komunalni nije obazirao,nakon neugodnog tel. razgovora očitovao se da nema nepravilnosti i da pravilnik o komunalnom redu ne određuje ni jednom riječi broj, uvjete ni ništa vezano uz držanje bilo kakvih životinja na području općine, pa time ni on nije obavezan ništa poduzeti! Napisali smo i podnesak Općinskom vijeću, ali ne nadamo se nekoj akciji. Pokušaćemo sa prijavom u policiji, ali ne znamo kuda sve to vodi? Molim savjet da li idemo dobrim putem, Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija