Jump to content

Kazna za nepropisno parkiranje na nepostojeće mjesto za invalide


cincamm

Preporučene objave

Kao što naslov veli, dobila sam za platit 700kn za parkiranje na nepostojeće mjesto za invalide. Samo da odmah napomenem, kaznu sam platila u roku od 3 dana iz razloga kaj mi mjesto na kojem sam navodno krivo parkirala nije baš blizu i u ta 3 dana nisam uspjela otić provjerit da li stvarno tamo ima mjesto predviđeno za invalide ili ne (mada, nisam baš ni očekivala da bi netko mogao lagat za tako nešto). Za navodno krivo parkiranje sam obavještena tek na dan kada mi je poštar donio pisamce, nikakav papirić na vjetrobranu ili išta slično. U međuvremenu sam se vratila na 'mjesto zločina' i otkrila da u krugu od 1 km2 ne postoji parkirno mjesto za invalide. Kaj sad mogu napravit? Pisat žalbu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

tek na dan kada mi je poštar donio pisamce, nikakav papirić na vjetrobranu ili išta slično. U međuvremenu sam se vratila na 'mjesto zločina' i otkrila da u krugu od 1 km2 ne postoji parkirno mjesto za invalide. Kaj sad mogu napravit? Pisat žalbu?
A u pisamcu je pisala i uputa kako se može postupit.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija