Jump to content

nasljedno pravo


ljejla

Preporučene objave

poštovani molim vas pravni savjet. započela sam vanbračnu zajednicu sa čovjekom koji je dosta stariji od mene pa me zanima dali je dovoljan zajednički život ili se moramo vjenčati da bi nakon njegov smrti mogla ostvariti pravo na mirovinu.do sada smo živjeli 8 godina zajedno nakon čega je došlo do nekih trzavica i prekinuli smo vezu na dvije godine ,sada smo opet zajedno. molim vas savjet što učiniti kako bi zaštitila svoje intrese.on ima sina sa kojim nije u dobrim odnosima i kako da me zaštiti u vezi nasljeđa? hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve OK, Matrix...

 

Samo mala korektura, a glede koje pretpostavljam da će stupanjem na snagu Zakona o životnom partnerstvu, biti dodatno proširena i za životne partnere (odnosno ovisi kakva će točno biti definicija). Ne vidim nikakva smislenog razloga da se takvo što ne omogući.

 

Meni je osobno žao što na našem Portalu nema više ljudi poput vas, ali to je ona dobra stara priča o pravničkoj "kolegijalnosti".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija