Jump to content

Opći uvjeti korištenja


dombo

Preporučene objave

Imam pitanje u vezi općih uvjeta korištenja...Trebala bi ih sastaviti na način da korisnik nama daje fotografije, te da tim fotografijama garantira da su od njega, te da ih mi smijemo koristiti i objavljivati na našim stranicama...sad me zanima da li ima neka određena struktura po kojoj se moraju ti opći uvjeti raditi ili se mogu sastaviti na način da se zaštiti sami obrt, jer je ovdje riječ o obrtu?...

 

Unaprijed hvala.... =)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

 

Nema neke posebne strukture. U njih možete staviti ono što Vama paše poštujući zakonska ograničenja (Zakona o obveznim odnosima i Zakona o obrtu prije svega). Time izbjegavate situaciju da u eventualnom sudskom sporu određene odredbe Vaših općih uvjeta budu proglašene ništetnim.

 

Što se garancije o porijeklu fotografija tiče i dozvole korištenja i objavljivanja, iste možete slobodno staviti u svoje opće uvjete. Pridodajte tome da ako se utvrdi da fotografije nisu od dotičnog korisnika isti Vam odgovara za štetu. Također da je korisnik pročitao opće uvjete i da potpisom pristaje na iste bez izuzetka.

 

Poslužite se šablonom nekih općih uvjeta od kakvog osiguravajućeg društva ili leasing kuće i slično. Samo ih prilagodite Vašoj djelanosti.

 

Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija