Jump to content

Najkraci rok prijave


Mladen88

Preporučene objave

S obzirom na ono što Vi trebate NJLEGALNIJI je način da se prijavite na Zavod za zapošljavanje. Ono drugo, to baš i nije.

 

Zdravstveno osiguranje se ne dobije prijavom na Zavod za zapošljavanje, nego prijavom na Zdravstveno u rokovima koji zakonski propisani.

 

Ako ste izgubili pravo na zdravstveno, jedini način da ga ostvarite je da se na neko vrijeme zaposlite i da vas poslodavac prijavi. Nekada je bilo dovoljno nekoliko dana.

 

Jedino što ćete morati za neprijavljeno razdoblje plaćati oko 400 kn mjesečno ( najviše za 12 mjeseci ). Ne pitajte zašto B-), to nitko ne zna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Možete. Na HZZO samo donesete odjavu koju Vam da poslodavac i kažete da se prijavljujete ko nezaposlena osoba, njih nije briga razlog prestanka rada.

Što se tiče HZZ-a možete se prijaviti, nije Vam potrebna nikakva dokumentacija osim osobne iskaznice jer ne ostvarujete pravo na novčanu naknadu, jedino će Vas savjetnik sigurno pitati zašto ste prestali raditi...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija