Jump to content

Ovrha za nepostojeći dug


TIHOO7

Preporučene objave

Lijepi pozdrav.Zamolio bih vas za savjet!Supruga mi je u banci saznala da je pod ovrhom od strane t-mobile.Informirali smo se na Fini i dobili sve dokumente vezane uz zadnju ovrhu i prethodne dvije koje su u cijelosti otplaćene.Kontaktirali smo t-com službu za korisnike i od njih dobili usmenu informaciju da kod njih nema evidentiranog duga tj. da je dug 0,00 kn i uz to su nam poslali analitičku karticu na kojoj je navedeno da nema dugovanja prema t-comu i da su naš slučaj prebacili na višu razinu.Kontaktirali smo i odvjetnički ured Hanžeković te im poslali analitičku karticu koji nam odgovara da im pošaljemo dokaz o plaćanju navedenog dugovanja.Dug je iz 2006 i 2007 godine te nemamo nikakvih uplatnica jer je supruga sa područja na kojima je bila poplava 2014 godine te su joj gotovo svi dokumenti izgubljeni.Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Preostaje Vam jedino da otiđete kod JB koji je donio rješenje o ovrsi i izvršite uvid da li je dostava rješenja bila uredna. Uredna dostava znači 2 puta slanje na dostavu i ostavljanje obavijesti o prispjeću pošiljke ukoliko nikoga nema kod kuće. Nakon toga se rješenje izvjesi na oglasnoj ploči i postane pravomoćno. Zastara nije nastupila ako su računi iz 2007.

Ovaj datum 11.4.2013. na što se on odnosi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo točno ovako piše ( Rješenje je pravomoćno i ovršno dana 19.02.2007 u Zagrebu 11.04.2013 i potpis i pečat javnog bilježnika).Tražio sam od t-coma da nam pošalju ili naprave uvid u neku SALDO KONTI karticu i već par dana ni pismenog ni usmenog odgovora.Hvala ti na brzim odgovorima i pomoći.:zubo:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija