Jump to content

mirni posjed


kresimir51

Preporučene objave

Molim ,pojašnjenje, supruga mi je u suvlasništvu sa dvije sestre i bratom, znači svaki ima 1/4 zemljišta ,u više parcela ,zemljišta djeli cesta i sestre i brat koriste desnu stranu i obrađuju ,a mi ljevu stranu i tako godinama više od 7 god. nudili smo da izađe geodet i da to raščlani ,sestre i brat se oglušuju, s obzirom da smo u mirnom posjedu ,dali se možemo pozvati na mirnio posjed jer nekako i omjer ljevo i desno od ceste su isti ,s time da da im moja supruga prizna desnu stranu kao njihov miran posjed.Hvala na odgovoru !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da me se krivo ne shvati, nakon ostavine ostale su 1/4 ,ljeva manja , desna veča i u normalnoj diobi četvrtine koje supruga posjeduje na desnoj strani , odgovaraju površini sestara i brata na ljevoj strani, da su pošteni tako bi se i podijelili ljeva strana mojoj supruzi - desna strana sestrama i bratu, s obzirom da opstruiraju i ne žele na taj način da to dogovorimo ,dali se možemo pozvati na MIRNI POSJED te na koji način ostvariti 1/1 ljevu stranu ,pogotovo što imamo i jedan objek na zajedničkom ,a u procesu legalizacije smo, Lp !

 

Ažurirano

 

G-man, nema dobre volje ,novac je u pitanju ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija