Jump to content

Prodaja ruza-obrt


Dajana12345

Preporučene objave

Postovani, buduci da zelim sezonski obrt koji bi se primarno bavio prodajom ruza u ugovorenim ugostiteljskim objektima i na javnim povrsinama zanima me sljedece:

1. Kako se zove djelatnost sa kojom se zelim baviti tj.kako je definirana(pokretna trgovina,prodaja izvan prodavaonice ili nesto trece)?

2.Da li mi je potrebna prodajna jedinica i koje uvjete treba zadovoljavati ( stand,klupa, cvjecara,skladiste?) ? Naravno, svjesna sam da sjediste moram imati i planiram ga imati na kucnoj adresi.

3.Ukoliko zelim prodavati samo u ugovorenim ugostiteljskim objektima je li mi potrebna dozvola npr.od grada ili neke druge institucije?

4.Ukoliko zelim prodavati na javnim povrsinama npr.rivi i slicno je li mi potrebna dozvola od grada ili neke druge institucije?

Prodavaci ne bih stajali na jednom mjestu nego bi se kretali pa me stoga zanima da li je potrebno zatraziti neke posebne dozvole?

5.Jesu li mi potrebne pokretne fiskalne kase?

Molim vas za sto hitniji odgovor i unaprijed zahvaljujem,

 

Dajana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija