Jump to content

Ozlijeđen pas


=Ante=

Preporučene objave

Pozdrav svima !

 

Šetao sam psa na uzici i na mog psa se zaletio pas koji nije bio na uzici i vlasnik tog psa nije bio prisutan. Taj pas inače luta sam okolo po selu bez ičijeg nadzora. Psi su se potukli i moj je pas je ozljedio tog psa koji je lutao i sad gazda tog istog psa traži da platim lječenje (ništa skupo pošto ozljede skoro i nema) ili kaže idemo na sud pa čemo tamo riješiti problem. Ja sam pristao da ču mu platiti lječenje psa pod uvjetom da on psa više ne pušta po selu bez nadzora šta se njemu očito nije svidilo i nakon što je malo ispod sebe negodovao kaže da če razmisliti i ode svojim putem. Zanima me šta bi se desilo da u kojem slučaju završimo na sudu ? Dali ja mogu njega tužiti zato što mu je pas lutao bez nadzora po selu ? Ima li šanse da sudac presudi u njegovu korist iako je njegov pas šetao bez nadzora ?

 

Moj pas je prije znao ozljeđivati pse ali svaki put bi se pas zaletio na mog dok je moj bio na uzici. Neznam koliko je to bitno ali isto valja napomenuti. :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija