Jump to content

Auto "popravljen" - kvar nije uklonjen


february

Preporučene objave

Kako naslov kaže - imam kvar na autu. Ili sam imao. Ne, imam. Bio je u ovlaštenom servisu prije dva tjedna i "kvar je otklonjen i nema se više što zamijeniti, sve je zamijenjeno što se moglo". I kao, dijagnostika je pokazala da je to i to u pitanju. Dijelovi par kuna, ali zato rad naplaćen dva i pol sata, a znam i sam da je sat vremena uvrh glave za taj posao. No, kako sam bio sretan da je kvar riješen, nisam se bunio. Rečeno mi je nek se vozim tako par dana, pa onda dođem platiti - ja sam platio odmah, jer sam znao da je par dana premalo vremena da se kvar ponovo javi. I bio sam u pravu - javio se nakon dva tjedna. Što sad? U servisu su mi rekli da ako kvar nije uklonjen da ne moram platiti - mislim, da sam i čekao par dana koje su mi dali, ionako se u tom razdoblju nije kvar javio, išao bi ionako platiti. Mislim, što mogu sad slijedeći put da ne plaćam opet sve ispočetka i još veći iznos, na njihovu sreću? Da se pozovem na to da su mi rekli da ne moram platiti ako kvar nije uklonjen ili da tražim da mi novi račun umanje za već uplaćeno ili što?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko su vam dečki u servisu spremni to sanirati bez naknade, ne vidim u čemu je problem?

 

Ha, nije nitko rekao da će biti bez naknade niti sam to napisao, slično, ali ne tako. A ustvari nije ni predmet mog upita, mene zanima zakonski gledano kako stojim s tim što kvar nije uklonjen, a plaćen je popravak? Kako mi se ne bi dogodilo da se sad prave mutavi i opet sve zaračunaju. Mogu tako unedogled "popravljati" auto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija