anton887 objavljeno: 18. kolovoz 2015. Dijeli objavljeno: 18. kolovoz 2015. ljubazno vas molim za odgovor. Zvao sam policiju da mi sastavi zapisnik o nastaloj šteti zbog pukuća cijevi iz susjednog stana, to je bilo prije mjesec dana. Danas mi taj Zapisnik treba radi predaje upravitelju zgrade i u policiji su mi rekli da trebam platiti biljege kako bi mi mogli predati taj zapisnik uz zahtjev. Zahtjev moram popuniti to mi je jasno, ali čemu plaćanje biljega na taj zapisnik? Ako netko zna, ljubazo vas molim za odogovor da li je to istina ili ne? Puno vam hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 18. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2015. Istina je, plaća se 20,00 kuna biljega po tarifnom broju 1. Zakona o upravnim pristojbama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anton887 odgovoreno: 18. kolovoz 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2015. hvala vam. Zar nisam trebao dobiti kopiju Zapisnika na licu mjesta? Nelogično mi je da mi je nastala šteta, oni naprave zapisnik a još se moraju i biljezi plaćati da bih došao do tog zapisnika? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 18. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2015. Ne izdaje se zapisnik, nego potvrda da je kazneno djelo prijavljeno, a policajci koji su postupali pišu izvješće. To je više različitih vrsta isprava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.