Jump to content

Steti se ugledu firme?!!


anonimno

Preporučene objave

Molim Vas za pomoc..prije dva tjedna bivsi suprug zavrsio je u pritvoru za vise kaznenih djela. Ja sam upravo pocetkom rujna imala glavnu raspravu sa njim u svezi razvoda posto zivimo odvojeno pet godina,ali zakonski smo jos uvijek u braku.Procitavsi clanak u novinama,moji inozemni poslodavci rekli su mi indirektno da cijelim tim slucajem stetim ugledu firme?!! Zar mi mogu otkaz dati zbog prezimena kojim se koristim i bivseg sa kojim vec odavno nemam nista? Zivim u maloj sredini i svi sve o svakome znaju..nazalost

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste korektno i pošteno obavljali svoj posao inozemni poslodavci ne bi trebali zabijati svoje noseve gdje im nije mjesto jer to sa Vašim mužem nije njihova stvar već vaša privatna. Kada smo kod male sredine: ljudi su danas podmukli i pokvareni i uglavnom svatko tko Vam nije iskreni prijatelj (a takvih je vrlo malo) pa čak i rodbina Vam žele na ovaj ili onaj način nauditi. Da je dobro imati brata i Vrag bi ga imao. Nemojte se sekirati zbog drugih i šta blebeću već nastavite obavljati svoj posao kao i do sada i ne bi trebalo biti nikakvih problema (vremenom će se sve ionako zaboraviti). Za kaznena djela koja je počinio Vaš muž sam će odgovarati pred Zakonom, a Vi se zbog toga nemojte brinuti. Prema poslodavcima bez straha trebate pristupiti, a ne dozvoliti da Vam prigovaraju ili Vas indirektno ucjenjuju na ovaj ili onaj način.

 

Pozdrav i Sretno.

 

:evilw: :evilw: :evilw: :thumbs: :thumbs: :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija