sandravk objavljeno: 5. rujan 2015. Dijeli objavljeno: 5. rujan 2015. Pozdrav svima, jedno duže vrijeme radim u jednoj državnoj firmi temeljem ugovora o djelu. Pravnik sam po struci, i u ugovoru mi stoji da obavljam određene pravne poslove, 7 h dnevno, za naknadu koja mi se plaća po satu. Međutim, stvarnost je potpuno drugačija. Uz poslove navedene u ugovoru radim stotine drugih poslova koje zahtjeva radno mjesto. Kao pravniku jasno mi je da ono što radim zapravo ima svojstvo ugovora o radu, a ne ugovora o djelu. Zanima me ima li itko od forumaša da je pokrenuo tužbu protiv poslodavca za utvrđivanje statusa? I kako je isti proces prošao? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 5. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2015. Dok se ne javi netko sa osobnim iskustvom, mogu dodati da osnovu za pokretanje postupka imate u čl. 10. st. 2. Zakona o radu. Naravno, postavlja se pitanje dokazivanja, tj. bi li tko od zaposlenih tamo iskazom potvrdio vaše navode, a osobito čudi spoznaja da se tako nešto prakticira u državnoj firmi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mister-X odgovoreno: 5. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2015. Zanima me ima li itko od forumaša da je pokrenuo tužbu protiv poslodavca za utvrđivanje statusa? I kako je isti proces prošao? pretpostavljam da je taj radnik sad na birou Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 6. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2015. pretpostavljam da je taj radnik sad na birou Moguće, iako je to u državnoj firmi malo teže "naštelati". Govorim o slučaju da se dobije radni odnos. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mister-X odgovoreno: 6. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2015. moralo bi se dokazati da je za taj posao što ga radi potreban ugovor o radu,a ne o djelu....prvo ,to je skoro nemoguče dokazati u našim birokratskim sistemima,a drugo i kad bi dokazao,tad više ne bi mogao raditi taj posao,več bi se po zakonu morao raspisati natječaj koji pretpostavljam kako bi završio po tu osobu...... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 6. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2015. Ako bi se uspjelo dokazati radni odnos, to bi bio plus za tu osobu, jer ako mu i "naštelaju" otkaz, ima određena prava, plus ovisno o razlozima ne može se tamo nitko zaposliti određeno vrijeme na to radno mjesto. Nije baš sve tako crno-bijelo, ali postoji problem dokazivanja. To svakako stoji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ruby_Danderfluff odgovoreno: 7. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2015. voljela bih pomoći, ali nikad nisam čula za takav slučaj da u državnoj službi uopće ima zapošljavanja na ugovor o djelu. mislim da je to kriminalno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 7. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2015. mislim da je to kriminalno. Nažalost nije, jer i jedno Ministarstvo pravosuđa funkcionira, odnosno do prije godinu-dvije je funkcioniralo na taj način (osobno poznat slučaj). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DU86 odgovoreno: 26. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2015. Pozdrav svima! Imam jedno pitanje vezano uz ugovor o djelu. I ja radim u državnoj firmi na takav ugovor pa me zanima, u slučaju da nađem drugi posao, kako ga mogu raskinuti? Nisam pravnik pa iskreno ne znam koja su moja prava u ovom slučaju. U ugovoru ne piše ništa na tu temu, samo opis poslova koje obavljam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.