Jump to content

Što dalje činiti


vukovar

Preporučene objave

Poštovani!

Evo da mi netko odgovori na ovo pitanje.

Situacija je sljedeća:

Čovjek je u 60-tim godinama dobio polovinu kuće tj. stan od radne organizacije u kojoj je radio.Živio je do rata u tom stanu sa svojom obitelji,legalno posjeduje cjelokupnu dokumentaciju,postoje svjedoci iz tog vremena.Poslije mirne reintegracije,čovjek sa obitelji i dalje stanuje u tom stanu(kuća),ali sad više ona nije pod radnom organizacijom od koje je stan dobio već stan prelazi u vlasništvo države koja mu isto izdaje rješenja da je on u stanu.Odjedanput se pojavljuje lik (pravnik) i upisuje u vlasništvo placa i stana te,ove tjera Van kuće.E sad je situacija još bolja, tuži i njih i državu,bila su ročišta sa svjedocima i svime što treba,taj lik dobiva presudu u svoju korist nikome nije jasno kako ,žalili se na presudu i drugostpanjski sud potvrđuje presudu u korist lika.Što je činiti ovim stanarima dalje i kome se obratiti , imali su odvjetnika ,ali bez uspjeha.

Hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Njihov odvjetnik ih je obavijestio da je država izgubila sud i u tim ročištima su bili oni svjedoci , pa sad moraju čekati da se država žali.I tu u tom procesu se ne mogu miješati, a onaj proces koji se vodi protiv njih je na čekanju ovog procesa.

Mislim da puno nelogičnosti ima u svemu ovome. Javit ću kad saznam koje sljedeće korake će poduzeti i država i oni.Ljudi su u šoku, jer su živjeli mirno 50-tak godina i čekali da otkupe stan i onda se najedanput nađe netko tko nema veze sa njima niti sa placem, kućom, radnom organizacijom i sl. i uzme im sve.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija