Jump to content

Drugi put oduzeta vozačka dozvola


vondutch000

Preporučene objave

Drugi put oduzeta vozačka za vožnju u alkoholiziranom stanju, mladi vozač.

Prvi put je bilo prošle godine u 5.mj.

Napuhao sam 1.23 (3000 kn i 9.mj)

Nakon žalbe smanjeno na 2 mjeseca i kazna je "odrađena".

Ne poučen prijašnjom kaznom, sinoć napuhao 0.77 i 1000 kn kazna i 6 mj bez vozačke.

Priznajem odgovornost i novčana kazna nije sporna, ali je sporna zabrana od 6.mj jer sam privatnik i doslovno sam po 12 sati u automobilu.

Moje pitanje je dali da uopće pišem prigovor pošto je ovo drugi put za isti prekršaj ( makar u manjim razmjerima). Dali postoji mogućnost da ce mi se povećat kazna ako se žalim?

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

18.11.2014 zaustavljen sam i napuhao sam 0.88 i oduzeta vozačka na 12 h kazna 1000 kn plus 100 kn troškovi i 6 mjeseci vozačka. Pišem prigovor , priznajem krivicu, i to mi je prvi prekršaj uopće ali pošto mi vozačka treba radi posla jer putujem u Dubrovnik s Pelješca molim da mi smanje tj ukinu zabranu upravljanja. Evo još uvijek čekam poziv na sud.

 

01.10.2015 idem na momačku koja počinje oko vremena ručka , oko 19 h odlučim ići kući zovem taksi al pošto nisam stranac nisu htjeli doći po mene zato što me moraju voziti u pola cijene , auto mi treba ujutro radi posla, s toga odlučim voziti do sestre udaljenu samo kilometar da malo odspavam. Pio sam samo pivu i uopće se nisam osjećo pijan (velik sam 193 i 108 kg)

. Prođem 500 metara i naravno četvtak večer 19:30 policija. Pitaju jesam li pio ja kažem jesam i napušem 1,66 oduzeta vozčka na 12 h . Provedem noć u zatvoru , dobijem kaznu 5000 kn umanjenu za 300 kn radi zatvora i 500 kn troškova i zabrana 6 mjeseci. Pišem prigovor identičan kao i prije. i čekam poziv na sud

 

dva puta sam u životu vozio pod utjecajem i oba dva puta sam zaustavljen . sreća je što sam samo ja nagrabusio i nitko drugi . Kajem se i nakon ovih iskustava (pogotovo zatvora) sam odlučio ne piti više nikad a kamoli voziti . Što mi je najgore što mi se može dogoditi s obzirom na dva prekšaja koja su otvorena. Izgubit vozačku i platiti kaznu očito , al mogu li mi izaći u susret u vidu zabrane jer mi stvarno treba vozačka radi posla , pomažem roditeljima koji su izgubili skoro sve u požaru i nemogu si dozvoliti da nemogu na posao . Ja sam kriv al stvarno se kajem i sigurno se ovo više nikad neće dogoditi. hoće li sud ovo spojiti ili će biti odvojeno ?

 

savjet molim

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija