Jump to content

Ispražnjivanje stana


Spirit15

Preporučene objave

Poštovani,

 

Imamo jednu parnicu po kojoj stranka dobiva predmet na temelju ugovora o dosmrtnom uzdržavanju. Način na koji je ugovor potpisan sa preminulom osobom je za krimi-romane (nasilno guranje kemijske u ruke osobi koja je dan prije doživjela moždani udar, sve to u bolničkoj sobi pred svjedocima...).

1. Pitanje:

Stan koji smo u potpunosti izgradili i namjestili sad moramo isprazniti. Zanima me, osim namještaja, da li smijem skinuti vrata, prozore i sanitarije. Već ranije smo skinuli radijatore jer je ta stranka tražila da maknemo centralno, a sad prigovara zašto smo ih skinuli obzirom je naš stan pripao njoj. U tom stanu nitko ne živi, a parnica je još u tijeku.

2. Pitanje:

Po ostavinskoj raspravi SVE pokretnine dijelimo po pola. Stranka je već masu stvari poklonila ili prodala. Da li postoji vremenski rok dijeljenja tih pokretnina i što je sa vrijednim stvarima koje je likvidirala/govori da ih više nema? Radi se o zbirci starih knjiga, bakina zlatnina, obiteljske slike...Postoji li novčana protuvrijednost za to?

 

Hvala,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija