Jump to content

Odvjetnici u Puli


ula

Preporučene objave

Zanima me da li je netko od vas vježbenik kod odvjetnika u Puli, i kako je došao do tog mjesta (natječaj ili kuc-kuc na vrata). Da li su potrebne veze i vezice ili i mi obični smrtnici imamo šanse? I s kojim odvjetnicima imate dobra iskustva a s kojima baš i ne.

Puuuuuno hvala, već sam lagano očajna u očekivanju natječaja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bok!

Ja nisam iz Pule, ali mislim da nemas sto izgubiti da posaljes svoj zivotopis uredima! Naime, moja kolegica je to napravila u jednom drugom gradu i dugo joj se nitko nije javljao. Kad je vec izgubila svaku nadu, nazvala je jedna odvjetnica i ponudila posao. Inace, ta kolegica je obilazila i urede u Zg, misleci vise ureda-vece sanse za posao, ali iskustva su joj bila jako neugodna. Isto tako, javljaj se i na natjecaje za koje nemas sve uvjete koje traze. To sam napravila ja i primili me!

Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam trazila posao kod odvjetnika u Puli i to tako da sam doslovno isprintala popis odvjetnika iz Pule, naoruzala se strpljenjem i sa sirokim osmjehom obilazila urede. Prosla sam gotovo sve urede u gradu, ali posao nisam nasla. Svi kazu da nemaju potrebe ili dovoljno prostora. Kad sam trazila posao odvjetnik Francula je trebao vjezbenika, uzeo je moj zivotopis, ali nije obavio nikakav poseban razgovor sa mnom. Kad sam pitala kad ce mi se javiti rekao je da ce vidjeti, sve nesto li-la i, naravno, nikad se nije javio. Na kraju sam odlucila ostati u Zg i tu se zaposliti.

 

Nikad nisam vidjela natjecaj za odvj. vjezbenika u Puli. Unatoc velikom broju odvjetnika vjezbenika je jako malo. Nemam pojma kako su oni dobili posao.

 

E, da, znam jednu curu koja je najprije volontirala neko vrijeme (ne znam tocno koliko), pa je onda dobila placeni posao.

 

Probaj i ti moju metodu, zelim ti srecu iako je meni danas drago da sam ostala u Zagrebu, cini mi se da cu ovdje ipak vise toga nauciti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija