Jump to content

Prijava od strane prevaranta


amon

Preporučene objave

Ovako, na fejsu u jednoj prodajnoj grupi sam od jedne gospođe kupila cipele za koje je tvrdila da su nove, kad su stigle vidila sam da su poprilicno nosene i trazila da mi vrati novac a ja njoj cipele.Naravno, odbila je, ponudila da mi vrati 15kn za postarinu i nakon mog inzistiranja i izjave da cu je javno prozvat u grupi i javit prijateljima na fejsu cim se bavi me blokirala. Adminice grupe su je samoincijativno par puta kontaktirale, ja sam joj poslala 3 sms-a (u periodu od mjesec dana) i 2 poruke suprugu, danas mi je pukao film, napravila novi profil i poslala joj prijateljima poruku da molim da joj kazu da je trebam da mi vrati novce i da ja njoj posaljem cipele natrag. Prije par sati sam dobila poruku od njezinog muza da me prijavila policiji za prijetnje i uznemiravanje, moze tu bit sta ili me pokusavaju zastrasit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nakon sto me blokirala pokusala sam je kontaktirati mozda sve skupa 5 puta u toku mjesec dana. Kako sam trebala postupiti? Pod 5 puta ne mislim 5 cjelodnevnih slanja poruka i zvanja, nego sve skupa 3 poruke i 2 poziva. prijetnji nije bilo, slala sam joj poruke u kojima je doslovno molim da mi vrati novce i da me zanima zna li joj suprug sta radi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pod 5 puta ne mislim 5 cjelodnevnih slanja poruka i zvanja, nego sve skupa 3 poruke i 2 poziva. prijetnji nije bilo, slala sam joj poruke u kojima je doslovno molim da mi vrati novce i da me zanima zna li joj suprug sta radi.

 

Premo ovome, ne radi se o nametljivom ponašanju, tako da će prijava biti gotovo sigurno odbačena.

 

Za ubuduće - poštom preporučeno s povratnicom šaljete dopis u kojem tražite drugu stranu da u roku od 8/15 dana, zbog razloga tog i tog, vrati novce, a vi njoj vraćate robu ili ide tužba te kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Ako taj rok protekne, postupite na opisani način.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija