Jump to content

povratak u struku


mamapravnica

Preporučene objave

Bok svima cure,

 

upravo sam se učlanila na Legalis. Molim malo savjeta. Imam 36 i pol godina.Diplomirala sam prije 9 godina, nisam ni minute radila u struci, radim još uvijek privatno ali opasno razmišljam da odem u struku, s obzirom na nemogućnost naplate potraživanja od svojih kupaca. Imam i kćer od skoro 3 godina, btw ide u vrtićž a imam i mamu koja mi je može pričuvati.

NAime razmišljam da idem odraditi staž kod odvjetnika, a poslije na pravosudni. Što mislite da li imam neke šanse? Prije cca 2 godine sam razmišljala o stažu kod javnog bilježnika, pa sam između redova dobila informaciju da sam prestara, a imam i dijete i nisam udata? Svi savjeti su više nego dobrodošli. Zahvaljujem i pozdrav svim mamama pravnicama. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam osobno sve napravila na vrijeme, položila pravosudni u 26-oj i nastavila raditi u struci i to sve bez djece. Međutim, moja kolegica se u 35-oj (već je imala muža i dvoje djece) zaposlila po prvi put u struci, dugo vremena nakon diplome i sasvim se normalno ufurala, tako da ne vidim razloga zašto ne biste i vi probali. Samo naprijed i hrabro! Pa šta ako niste udani? Mislim, nisu svi ljudi valjda toliko zatucani da na to gledaju!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo jos jedne koja je postala vjezbenik sa 33 godine, do tada nije uopće radila u struci već konobarila, radila u pekari, slasticarni, što sve ne...ipak je upalilo javljanje na oglase....

položila pravosudni, pokazala da je ozbiljna, da želi i zna raditi, uklopiti se u sredinu, poštivati autoritete, a bila je udana i imala dvoje klinaca..

i danas je uspješna žena u poslu koji voli..

dakle, samo naprijed i sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

evo da se i ja pridružim željama za uspjeh mame....samo hrabro, zaposli se kod odvjetnika, položi pravosudni i kreni u novi život, hrabro i veselo sa svojom bebicom...želje ti šaljem ja koja već dugo želmi postati mama (ali to je neka druga priča) pa sam odlučila prvo rješiti pravosudni, pa onda po bebicu...kod tebe je drugačiji raspored ali nema frke..mnoge su mame dokazale da se to može, pusa svim mamama, :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala mame i buduće mame na podršci, to mi puno znači.koliko se obično čeka za vježbeništvo.? ja sam poslala par molbi kad su tražili, međutim nitko me nije doživio. bila sam i u hok. strpljen-spašen ako slučajno netko zna da traže vježbenicu,molim da mi javi na vesnaiur@yahoo.com

pozdrav svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija